Webwinkel Keurmerk
  • Geconcentreerde geurstof  Rum Costes

Rum Costes is vernoemd naar en geïnspireerd op een van de geuren die speciaal voor het chique vijfsterren hotel Costes in Parijs zijn ontwikkeld. Rum Costes geeft een warme, 'deftige' en verleidelijke geur. Enkele componenten: rum, mahonie, en bittere sinaasappelschil. 

Met deze geconcentreerde geurstof kunt u heel eenvoudig vele liters neutrale vloeistof voor uw katalytische lamp van een heerlijk aroma voorzien. Precies zo sterk als u dat wenst. Wij adviseren om te beginnen met ca. 6 druppels per 100 ml neutrale vloeistof. Sterker of zwakker maken is al net zo eenvoudig: voeg enkele druppels extra geurstof toe of verdun uw mengsel juist met neutrale vloeistof. Onze geurstoffen zijn vervaardigd conform de strenge regelgeving van de IFRA (International Fragrance Association) en de RIFM (Research Institute for  Fragrance Materials). Vermijd rechtstreeks contact met huid en ogen en bewaar ze buiten bereik van kinderen. Let op! Deze waarschuwingen gelden ook als u 'gewone' geurolie of etherische olie gebruikt.

Onze geurstoffen kunt u ook gebruiken in een gewone aromabrander (ook wel aromaverdamper genoemd). Begin dan met iets minder druppels dan u gewend bent te gebruiken als u geurolie of etherische olie verdampt. En als u een paar druppels op een stukje tissue of op een watje doet en dat met uw stofzuiger opzuigt, bent u verlost van de vieze geur die daar soms uitkomt en laat u uw huis heel snel en eenvoudig lekker ruiken.

Geconcentreerde geurstof Rum Costes

  • Model: 10 ML
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,95

  • Excl. BTW: €4,09