Webwinkel Keurmerk
  • Geconcentreerde geurstof  Libanese Ceder

Libanese Ceder: een heerlijke, verfijnde dennengeur. Veel dennengeuren zijn nogal scherp en ze ruiken vaak een beetje 'chemisch', zoals een toiletverfrisser. Dat gaat gelukkig niet op voor onze Libanese Ceder, die ruikt naar dennen, maar ook een vleugje houtachtig.

Met deze geconcentreerde geurstof kunt u heel eenvoudig vele liters neutrale vloeistof voor uw katalytische lamp van een heerlijk aroma voorzien. Precies zo sterk als u dat wenst. Wij adviseren om te beginnen met ca. 6 druppels per 100 ml neutrale vloeistof. Sterker of zwakker maken is al net zo eenvoudig: voeg enkele druppels extra geurstof toe of verdun uw mengsel juist met neutrale vloeistof. Onze geurstoffen zijn vervaardigd conform de strenge regelgeving van de IFRA (International Fragrance Association) en de RIFM (Research Institute for  Fragrance Materials). Vermijd rechtstreeks contact met huid en ogen en bewaar ze buiten bereik van kinderen. Let op! Deze waarschuwingen gelden ook als u 'gewone' geurolie of etherische olie gebruikt.

Onze geurstoffen kunt u ook gebruiken in een gewone aromabrander (ook wel aromaverdamper genoemd). Begin dan met iets minder druppels dan u gewend bent te gebruiken als u geurolie of etherische olie verdampt. En als u een paar druppels op een stukje tissue of op een watje doet en dat met uw stofzuiger opzuigt, bent u verlost van de vieze geur die daar soms uitkomt en laat u uw huis heel snel en eenvoudig lekker ruiken.

Geconcentreerde geurstof Libanese Ceder

  • Model: 10 ML
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,95

  • Excl. BTW: €4,09