Webwinkel Keurmerk
  • Pure brander, ook uitstekend te gebruiken in bijna alle andere merken katalytische lampen zoals Lampe Berger, Ashleigh & Burwood, Scent en Lampair.
De Pure brander is niet alleen geschikt voor de Pure Lamp[e] maar ook voor gebruik in bijna alle andere katalytische lampen zoals Lampe Berger, Ashleigh & Burwood en Lampair. Het gloeielement is dubbellaags, dus zeer krachtig.
 
Fabrikanten en leveranciers willen u graag doen geloven dat alleen hun brander geschikt is voor hun lamp. Dit is een fabeltje. Vrijwel alle branders, mits van dezelfde maat,  kunnen probleemloos in ieder merk lamp worden gebruikt. Van belang is natuurlijk wel dat de lont lang genoeg is. De lont van de Pure brander is daarom langer dan van de meeste andere merken zodat hij ook geschikt is voor gebruik in de grotere lampen.

Net als onze Pure Lamp[e] en Pure vloeistof, is ook de Pure brander zeer voordelig geprijsd. Voor een vergelijkbaar formaat van vergelijkbare kwaliteit, betaalt u elders al gauw de helft meer! De lengte van de lont  is ca. 23 cm. (in totaal heeft de lont dus een lengte van ca. 46 cm.)

Pure brander, ook uitstekend te gebruiken in bijna alle andere merken katalytische lampen zoals Lampe Berger, Ashleigh & Burwood, Scent en Lampair.

  • Model: Zilver
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95

  • Excl. BTW: €8,22