Webwinkel Keurmerk
De Pure brander is niet alleen geschikt voor de Pure Lamp[e] maar ook voor gebruik in bijna alle andere standaardmaat katalytische lampen zoals Lampe Berger, Ashleigh & Burwood en Lampair. Dus niet in de kleine lampen van deze en andere merken. U kunt eenvoudig controleren of u een kleine lamp heeft: meet de doorsnede van het steentje.  Als de doorsnede kleiner is dan ca. 18 mm., dan heeft u een klein type lamp.

Wij hebben twee soorten branders: de standaardbrander en een extra hoge. De standaardbrander past in álle  standaardmaat merken lampen. De extra hoge brander is het krachtigst en heeft de langste levensduur. Deze past in onze eigen lampen en in lampen van andere merken als die een voldoende hoge afsluitdop hebben. Dat wil zeggen als er een steentje onder past dat ruim een halve centimeter hoger is dan het standaadsteentje. Net als onze Pure Lamp[e] en Pure vloeistof, is ook de Pure brander zeer voordelig geprijsd. Voor een vergelijkbaar formaat van vergelijkbare kwaliteit, betaalt u elders al gauw de helft meer!

Fabrikanten en leveranciers willen u graag doen geloven dat alleen hun brander geschikt is voor hun lamp. Dit is een fabeltje. Vrijwel alle branders, mits van dezelfde maat,  kunnen probleemloos in ieder merk lamp worden gebruikt. Van belang is natuurlijk wel dat de lont lang genoeg is. De lont van de Pure brander is daarom langer dan van de meeste andere merken zodat hij ook geschikt is voor gebruik in de grotere lampen. De lengte van onze lont  is ca. 20 cm. (in totaal heeft de lont dus een lengte van ca. 40 cm.)

Pure brander, ook uitstekend te gebruiken in bijna alle andere merken katalytische lampen zoals Lampe Berger, Ashleigh & Burwood, Scent en Lampair.

  • Model: Zilver
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95

  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: