Webwinkel Keurmerk

De luchtreiniger die u verlost van keukengeurtjes, rooklucht, dierenluchtjes enz. en desgewenst voor een heerlijk aroma in uw huis of bedrijf zorgt!

De Pure Lamp[e] is een luchtreiniger, ook wel (ont)geurlamp, katalytische lamp of aromalamp genoemd. De katalytische lamp is eind 19e eeuw uitgevonden door de Parijse apotheker Maurice Berger. Hij kreeg er patent op en bracht hem onder de naam Lampe Berger op de markt.

Aanvankelijk werd de lamp ingezet als luchtreiniger in medische ruimten. Al snel wordt hij ook gebruikt als luchtreiniger in andere gebouwen en woonhuizen. En dan vaak niet alleen als luchtreiniger, maar ook om de gereinigde lucht te parfumeren. Daartoe wordt een geurstof aan de neutrale ontgeurvloeistof toegevoegd.

Meer en meer worden de lampen ook als decoratief element in huis gebruikt. Ze worden steeds kunstzinniger, uitbundiger en ... duurder. Ook het aantal kant-en-klare geuren neemt almaar toe en daarmee ook hun prijs. Daarom is er nu de Pure Lamp[e]. Een naam die u wat ons betreft zowel op zijn Nederlands, Frans als Engels 

kunt uitspreken. De Pure Lamp[e] blinkt uit door eenvoud, stijl, kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. Niet alleen de Lamp[e] zelf is aantrekkelijk geprijsd, ook de brander die van tijd tot tijd vervangen moet worden en de neutrale ontgeurvloeistof die we heel toepasselijk 'Pure' hebben genoemd.

Afgezien van de prijs biedt Pure u als voordeel dat u er heel eenvoudig precies die geur mee kunt verspreiden die u het fijnst vindt. Alles wat u daarvoor nodig heeft, is onze geurstof Pure Aroma of een etherische of geurolie naar keuze. Zie Navulling & Geuren voor meer informatie.

Pure is ook 100% geschikt als voordelige navulling voor alle andere merken katalytische aromalampen.

Behalve op deze website, zijn onze producten ook verkrijgbaar bij een groeiend aantal verkoopadressen.